Новости интернет-магазина king-tools.com.ua

Часы работы:

ПН-ПТ 09:00 - 19:20
СБ 10:00 - 16:00
ВС - выходной



Українською

Каталог товаров

Актуальний тренд ландшафтного дизайну

Багато садівників вже оцінили використання в своєму саду такого елемента, як жива огорожа. Вона прекрасно прикрашає територію, служить природним загородженням, а крім того, є актуальним трендом в ландшафтному дизайні. Однак будь-який чагарник, незалежно від типу і розміру, потребує ретельного догляду. Надати зеленій огорожі акуратний і свіжий вигляд допоможе техніка марки GARDENA.

Жива огорожа на заміській ділянці виконує ряд важливих екологічних функцій, а також може стати чудовим декоративним елементом для будь-якої галявини. Спеціально для дачників, які відстежують всі модні тенденції в сфері ландшафтного дизайну, марка GARDENA розробила спеціальну садову техніку. З її допомогою «зелений паркан» завжди буде виглядати доглянутим і акуратним, не забираючи у користувача зайвих зусиль і часу.

Для невеликих огорож підійде модель EasyCut 46. Завдяки своїй ергономічній рукоятці електричні ножиці зручно лежать в руці, тим самим полегшуючи роботу садівника.

Для шанувальників акумуляторної техніки ідеальним рішенням стане EasyCut 42 Accu. Цей інструмент масою в 2,6 кг значно легше свого електричного аналога і може функціонувати без підзарядки до 60-ти хвилин. Оптимізована геометрія лез гарантує ефективну, швидку і чисту обрізку. Крім того, варто звернути увагу на високу безпеку моделі. На кінці леза розташований спеціальний щиток, що оберігає користувача від віддачі при роботі близько до поверхні землі.

Обробити високі живоплоти (до 3 метрів) допоможуть телескопічні ножиці THS Li-18/42 GARDENA. Завдяки легкій вазі моделі і розсувній штанзі користувач без праці добереться до важкодоступних місць без використання драбин та інших допоміжних засобів.



Можливість регулювання нахилу ріжучої головки забезпечує зручну обрізку верху чагарнику. Оптимізована геометрія лез THS Li-18/42 гарантує швидкий і чистий зріз. Літій-іонний акумулятор потужністю в 18 В / 2,0 А.ч дозволяє збільшити час роботи інструменту до 75 хвилин без підзарядки.