Новости интернет-магазина king-tools.com.ua

Часы работы:

ПН-ПТ 09:00 - 19:20
СБ 10:00 - 16:00
ВС - выходной



Українською

Каталог товаров

Найпопулярніша техніка Karcher заслужила довіру.

Широкий вибір моделей, які можна застосовувати у всіх сферах діяльності.

Karcher включає техніку для прибирання, миючі засоби та приладдя, які гарантують надійне усунення забруднень будь-якого типу і виконання вологого, сухого прибирання. Також можна підключити дезінфікатор і провести повну дезіфекцію приміщення.

Для прибирання виробничих підприємств користуються лопатами, жорсткими мітлами та шлангами з водою. Можна полегшити собі роботу встановивши хоча б один апарат високого тиску Karcher і тим самим підвищити її ефективність, і прискорити процес прибирання.

Karcher HD 5/15 C апарат високого тиску використовує 500 л/год, а двигун затратить всього 2,7 кВт електроенергії, при цьому апарат спроможний видати струмінь води потужністю 150 бар. Ніякий бруд не здатний встояти перед такою силою. 



Виробничі підприємства встановлюють стаціонарний апарат для зручності. Для цього робиться розводка і воду під високим тиском використовують на декількох ділянках одночасно.

Підмітальні машини Кarcher з ручним приводом можна використовувати, як усередині приміщення, так і зовні на прилеглій території.
Працівник всього лише штовхає «підміталки» перед собою і в дію наводяться щітки, які здійснюють ефективне підмітання. Витрат ніяких.

Універсальні пилососи Кarcher здатні збирати будь-яке сміття від сухого до вологого .